Olimpiada Pompieri Celje, Slovenia 2022

În perioada 16 – 25.07.2022 România a participat în Celje – Slovenia la a XXIII-a ediție a Olimpiadei Tinerilor Pompieri, respectiv a XVII-a ediție a Concursului Internațional al Pompierilor, organizat sub auspiciile CTIF.

Lotul României la această Olimpiadă a Pompierilor a fost format echipele câștigătoare la nivel națíonal astfel:

a. Lotul „Prietenii pompierilor” a fost reprezentata de cercurile de elevi – băieți a Școli Gimnazială loc. Girov, jud. Neamț si echipa fete a Liceului „Gheorghe Surdu” din localitatea Brezoi, jud. Vâlcea.

Echipajul de la Girov a fost alcătuit din Denis Matei Ștefan Bortariu, Constantin Cristinel Ciuraru și Andrei Laurențiu Dobreanu din clasa a VI-a, Ioan Raul Cașica, Mihai Ionuț Tiberiu și Iona Ciprian Slătinaru-Ichim din clasa a VII-a, Ilie Gabriel Botlung, Laurențiu Ștefan Ciobanu, Dumitru Casian Gherghina, Daniel Dumitru Smochină și Vasile Valentin Ștefan din clasa a VIII-a.

Primarul comunei Girov, Vasile Ciubotaru și viceprimarul Ion Purcel s-au preocupat ca lotul de concurs să aibă tot ce le trebuie pentru a putea participa la olimpiadă.

S.V.S.U. Săbăoani – Olimpiada Pompierilor 2022, Celje, Slovenia, vezi video

b. La concursul internațional de stingere a incendiilor a serviciilor voluntare, lotul a fost reprezentat de Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgență al comunei Săbăoani, jud. Neamț.

Lotul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgență al comunei Săbăoani a fost alcătuit din: Dorcu Sergiu Mădălin, Dorcu Andrei Ionuț, Ciobanu Mihai Alexandru, Diac Alin, Diac Cosmin, Martișca David, Tamaș Paul, Iacob Celestin, Gherguț Ștefan, Farcaș Alin.

c. La concurs internațional de stingere a incendiilor a serviciilor profesionistlotul I.G.S.U. a fost format din cei mai buni 12 pompieri cotați la competițiile naționale.

Șeful delegației și reprezentantul I.G.S.U. este colonelul Jinga Bogdan, șeful Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților din cadrul I.S.U. Neamț.

Olimpiada Pompierilor (Competițiile internaționale ale Pompierilor) sunt organizate de către C.T.I.F. (Asociația Internațională a Serviciilor de Pompieri), iar anul acesta la linia de start se vor alinia concurenți din 29 de țări.

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de stingere a incendiilor Celje 2022, video

Imagini de la Olimpiada Pompierilor Celje Slovenia 2022 și flacăra olimpică care deschide competiția sportivă (vezi foto)

Program concursuri pe zile aici

Mai multe detalii pe site-ul www.ctif2022.com

Programul concursuri sportive a fost transmis live: Facebook (CTIF 2022) și Youtube (CTIF2022). https://www.youtube.com/…/UChonxjphxS9izdYTmC…/playlists

Festivitatea de premiere Olimpiada Pompierilor Celje Slovenia 2022, video

#ctif2022 #ctif #România #concursuriSVSU_SPSU

Vezi:

A.Concursuri profesionale pompieri – faza națională

1.Concurs național  ,,Prietenii Pompierilor” 

2.Concursuri naționale servicii  profesioniste

3.Concursuri naționale servicii voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă

4.Concurs național protecție-civilă ,,Cu viața mea apăr viața”

5.Concursuri  naționale descarcerare și acordare a primului ajutor

6.Concurs “Cel mai puternic pompier”.

Mulțumesc pentru vizită.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.