SMURD – intervenţie descarcerare

accident intrare Suceava 2

Accident rutier

La Suceava în data date 30.07.2015 doi morti si doi raniti dupa ce un sofer de 23 de ani a spulberat cu camionul masina in care se afla o familie intreaga.

Masina lovita a intrat in niste copaci de pe marginea drumului dupa care a zburat efectiv pe un camp, in urma impactului deosebit de puternic. In ea se afla o familie intreaga, din Sfantu Ilie, doi soti cu un copil de 1 an si 10 luni dar si bunica micutului.

VIDEO

http://www.informatiata.ro/video/jzwmz9k7801.mp4

Teribil accident de circulatie, pe DE85, la intrarea in municipiul Suceava dinspre Falticeni, joi dimineata. Doua persoane au murit si alte doua sunt ranite dupa ce masina in care se aflau a fost spulberata de un camion cu numere de Salaj. Masina lovita a intrat in niste copaci de pe marginea drumului dupa care a zburat efectiv pe un camp, in urma impactului deosebit de puternic. In ea se afla o familie intreaga, din Sfantu Ilie, doi soti cu un copil de 1 an si 10 luni dar si bunica micutului. Ei se aflau la doar cativa kilometri de casa atunci cand camionul unei firme de constructii a intrat pe contrasens si i-a lovit. Soferita de 27 de ani, pe nume Darvariu Oana, si soacra sa, de 53 de ani, Darvariu Doinita, au ramas incarcerate intre fiarele masinii si au fost scoase de pompieri dupa eforturi de cateva minute. Cele doua femei erau in stare extrem de grava si au fost transportate de urgenta la Spitalul Judetean Suceava. Acolo, din cauza leziunilor interne si a celor craniene, femeile au murit, in ciuda faptului ca s-au facut manevre de resuscitare timp de zeci de minute. Sotul soferitei, un barbat de 31 de ani, pe nume Darvariu Andrei, a fost singurul care a scapat cu leziuni minore, insa se afla in stare de soc, in timp ce copilul a fost si el ranit la cap, dar este in stare stabila. Femeia de 53 de ani a venit acasa din Italia, unde munceste, in urma cu cateva zile, pentru a petrece timp cu nepotelul si familia sa. Martorii spun ca soferul de 23 de ani avea viteza, nu a pastrat nici distanta regulamentara, iar atunci cand masina din fata lui s-a oprit sa vireze la dreapta pentru a intra in parcarea unui hotel din zona, soferul camionului a tras de volan pentru a nu intra in autoturismul din fata. Camionul a intrat pe contrasens, unde a lovit in plin masina proiectata apoi pe camp.

accident intrare Suceava 4

Soferului de 23 de ani, din Salaj, pe nume Gora Marius Ionut, i s-a luat alcoolemia cu etilotestul, rezultatul fiind zero iar apoi probe de sange la spital. El s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpa. Tanarul paseaza vina pe soferul care a virat la dreapta si spune ca el a franat insa nu a putut evita impactul si din cauza carosabilului ud, in conditiile in care la ora petrecerii accidentului ploua torential.

accident intrare Suceava 1

Precizari suplimentare>

Soferita a murit pe timpul desfasurarii actiunii de interventie in mainile studentului Facultatii de Pompieri Camarzan Ionut, aflat in stagiul de practica la ISU Suceava, 30.07.2015
Sursa: Informatiata – Suceava  http://www.informatiata.ro/stire/Doi-morti-si-doi-raniti-dupa-ce-un-sofer-de-23-de-ani-a-spulberat-cu-camionul-masina-in-care-se-afla-o-familie-intreaga-VIDEO/7801#ixzz3hUbSBnOV