2015

Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, Etapa Naţională – 11-12 august 2015

Municipiul Iaşi a găzduit, între 10-12 august 2015, Etapa Naţională a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU / SPSU). În această fază finală s-au întrecut cele mai bune 8 echipaje de pompieri voluntari de la localităţi, respectiv de la 7 operatori economici din ţară. Concursul s-a desfăşurat pe Stadionul Municipal „Emil Alexandrescu”,  în organizarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al judeţului Iaşi.

.Gard de 2 mDupă o luptă acerbă, timp de două zile, s-au stabilit câştigătorii etapei naţionale a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

Compeția a avut loc între cele mai bune echipaje de pompieri civili din țară, la clasamentul general locul I fiind ocupat de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgență al comunei Brodina, judeţul Suceava și de Serviciul Privat pentru Situații de Urgență al SC ”SCHAEFFLER ROMÂNIA” S.R.L. – județul Brașov.

CLASAMENTUL GENERAL

A.Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgență

LOCUL I – S.V.S.U. BRODINA, județul Suceava
LOCUL II – S.V.S.U. IERNUT, județul Mureș
LOCUL III – S.V.S.U. BÎCLEȘ, județul Mehedinți
LOCUL IV – S.V.S.U. LESPEZI, județul Iași
LOCUL V – S.V.S.U. BÂRSĂU, județul Satu Mare
LOCUL VI – S.V.S.U. CĂZĂNEȘTI, județul Ialomița
LOCUL VII – S.V.S.U. COTNARI, județul Ieți
LOCUL VIII – S.V.S.U. VEDEA, județul Giurgiu

Mai multe informații aici.

Reclame