Copii din Neamț, campioni naţionali ai Concursurilor „Prietenii Pompierilor”

Fotografia postată de ISU Neamţ.

În perioada 09 – 16 iulie 2017, în orașul Villach, Austria s-a desfășurat cea de-a XXI-a ediție a Concursului Internațional al Tinerilor Pompieri. România a fost reprezentată de două echipaje din Județul Neamț și un echipaj din județul Satu Mare.
La această competiție internațională au fost prezente 25 de națiuni, din Europa, dar și din Asia.
La deschiderea oficială a concursului a fost prezent președintele Austriei, Alexander Van der Bellen, care a transmis un mesaj de unitate către toate națiunile participante.
Competiția a fost de anvergură, atât prin participarea numeroasă a delegațiilor, dar și prin resursele umane și de logistică asigurate de organizator.
Cu toate emoțiile concursului generate de participarea pentru prima dată la o asemenea competiție internațională, echipajele de fete şi băieţi de la Școala Gimnazială „Ieremia Irimescu” Brusturi, Neamț au reușit să ocupe locuri onorabile în clasamentele pe echipe și general (Locul 27 din 41 în clasamentul echipajelor de băieți/mixt, locul 12 din 18 în clasamentul echipajelor de fete, respectiv locul 34 la fete și 41 la băieți/mixt din 59 de echipaje, în clasamentul general), devansând națiuni cu experiență precum: Anglia, Japonia, Franța, Ungaria, Suedia, Finlanda, Portugalia etc.

Fotografia postată de ISU Neamţ.

Nu în ultimul rând, copiii de la Școala Gimnazială „Ieremia Irimescu” Brusturi, Neamț, au încântat participanții în concursul intitulat „Prezentarea națiunilor” prin portul tradițional și prin dansul popular, prestația copiilor fiind apreciată de către juriu cu nota 10.
Experiența a fost covârșitoare pentru întreaga delegație a României, iar la finalul competiției, copiii au rămas cu amintirea momentelor frumoase trăite alături de toți participanții.

Mai multe imagini aici

Mai jos gasiți mai multe informații de la concursurile C.T.I.F.  Austria 2017

http://www.villachonfire.at/?lang=en

 

 

Reclame

Mulțumesc pentru vizită. Vă rugăm să lăsați un răspuns.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s