Galleria Mall Piatra Neamţ amendaţi că nu au solicitat autorizaţie

Galleria Mall nu a solicitat Primăriei autorizație pentru concertul Carla’s Dream; Poliția Locală efectuează un control (VIDEO)

Reprezentanții Galleria Mall nu au solicitat Primăriei Piatra Neamț autorizație pentru concertul „Carla’s Dream”, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, primarul interimar Dragoș Chitic.

„Este o societate comercială privată care a decis organizarea unui concert în interior. A fost o soluție cel puțin neinspirată pentru că ei au o parcare destul de mare unde putea fi organizat concertul. Primăria Piatra Neamț nu a primit nicio solicitare pentru eliberarea vreunui act pentru desfășurarea concertului. Am dispus Poliției Locale să efectueze un control, să verifice autorizația de funcționare și ce prevede aceasta, iar în funcție de rezultate vom lua măsurile care se impun. Se poate merge până la închiderea mall-ului”, a afirmat Chitic.

Potrivit sublocotenentului Andrei Grancea, purtător de cuvânt al I.S.U. Neamț,  Inspecția  de Prevenire din cadru I.S.U. a demarat o anchetă pentru a constata dacă s-au încălcat prevederile legale în domeniul p.s.i.

De asemenea, Poliția Piatra Neamț derulează o anchetă în urma reclamației depuse de managerul Carla’s Dream cu privire la condițiile improprii în care a avut loc concertul. Membrii formației susțin că ei au fost cei care au oprit concertul după ce au văzut că două persoane au leșinat din cauza căldurii. Oficialii ISU spun însă că ei, alături de organizatori, au oprit concertul.

Pe de altă parte, reprezentanții Galleria Mall Piatra Neamț au precizat că intrarea la concertul Carla’s Dream a fost liberă și nu s-au așteptat la un aflux atât de mare de spectatori. Potrivit acestora, spectacolul a fost organizat în interiorul mall-ului, la etaj, cu ocazia deschiderii mai multor magazine.

Reprezentanții Galleria Mall Piatra Neamț au declarat că au solicitat oficial prezența la eveniment a unor reprezentați ai I.S.U., Jandarmeriei, Poliției și Ambulanței. Aceștia spun că au fost deschise toate instalațiile de aer condiționat și geamurile de la etaj, dar nu au mai făcut față numărului mare de spectatori.

La concertul Carla’s Dream au fost prezenți peste 2.000 de oameni, marea majoritate copii.

Din cauza căldurii insuportabile, nouă persoane au leșinat, iar cinci dintre acestea au fost transportate cu Ambulanța la spital, dar nu au rămas internate.

Sursa: Agerpres, 21 Mai 2016

http://www.agerpres.ro/social/2016/05/21/galleria-mall-nu-a-solicitat-primariei-autorizatie-pentru-concertul-carla-s-dream-politia-locala-efectueaza-un-control-11-52-30

Reclame

Mulțumesc pentru vizită. Vă rugăm să lăsați un răspuns.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s