Ziua Protecţiei Civile din România

Cu ocazia împlinirii a 82 de ani de la înfiinţarea Protecţiei Civile în România, pompierii mureșeni vor organiza „Ziua Porţilor Deschise”, atât la sediul inspectoratului din municipiul Tg. Mureș, str. Horea nr. 28, cât şi la sediile subunităţilor din judeţ – Reghin, Sighișoara, Târnăveni și Sărmașu, vineri, 27 februarie a.c., între orele 09.00-14.00.

Cu această ocazie, vizitatorilor le vor fi prezentate mijloacele de primă intervenţie în caz de situaţii de protecţie civilă şi modul de folosire a acestora. De asemenea, vor putea beneficia de informaţii privind riscurile potenţial generatoare de situaţii de urgenţă de la nivelul judeţului, regulile de comportare în situaţii de urgenţă, principalele cauze de incendiu şi modul de prevenire, importanţa educaţiei antiincendiu în familie, dar şi necesitatea supravegherii permanente a copiilor.


Pe timpul acestor activităţi, cadrele Inspecţiei de Prevenire vor distribui pliante, flyere, stickere cu mesajele campaniilor naţionale R.I.S.C. – „Siguranţa nu este un joc de noroc” şi „Nu tremur la cutremur”.

Anunțuri

Mulțumesc pentru vizită. Vă rugăm să lăsați un răspuns.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s