GEST NOBIL: Peste 60 de pompieri militari bistrițeni au donat sânge

Peste 60 de pompieri militari bistrițeni din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud au demonstrat că bunătatea ține loc de cinste, mai ales în preajma sărbătorilor.

Pompierii au donat sânge în cadrul unei campanii umanitare numită „Dăruind din suflet, poţi salva o viaţă” pentru a reuși astfel să ajute mai multe familii nevoiașe, cu ajutorul bonurilor de masă obținute în urma donării de sânge.

.pompieri-bistrita-5-680x365„62 de pompieri militari de la toate subunitțţile inspectoratului au donat sânge, iar cu ajutorul tichetelor de masă obținute vor fi achiziționate alimente pentru familiile nevoiașe incluse în campaniile umanitare în care inspectoratul este implicat, desfășurate cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Scopul acestei campanii a fost de ajuta semenii noştri aflaţi la nevoie, fiind conştienţi de importanţa sângelui în tratarea diferitelor afecţiuni medicale”, a spus plt. Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU B-N.

Centrul de Transfuzie Sanguină Bistriţa aprovizionează atât spitalele din judeţul Bistriţa – Năsăud, cât şi alte clinici din centrele universitare care nu dispun de suficiente unităţi de sânge.

Sursa: Vocea Transilvaniei – http://www.voceatransilvaniei.ro/gest-nobil-peste-60-de-pompieri-militari-bistriteni-au-donat-sange-in-prag-de-craciun-foto/

Reclame

Mulțumesc pentru vizită. Vă rugăm să lăsați un răspuns.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s