Lt. col. Daniel Dragne, desemnat prim-adjunct al IGSU

Începând cu data de 4.12,2014 d-nul  locotenent-colonelul Daniel-Marian Dragne este desemnat noul prim-adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (I.G.S.U.).

Locotenent_colonelul_Daniel_Marian_Dragne

Lt.col. Daniel-Marian Dragne a promovat miercuri, 3 decembrie 2014, examenul pentru ocuparea funcției de prim-adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Până la finalizarea procedurilor premergătoare investirii în funcție, d-nul lt. col. a fost desemnat prin Ordin al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență pentru a îndeplini atribuțiunile funcției de prim-adjunct.

D-nul lt.col. Dragne a mai ocupat această funcție, ca împuternicit prim-adjunct, în perioada 04.01 2013 – 04.12.2013, fiind inițial prim-adjunct al generalului Ioan Baș, iar mai apoi, al generalului Ion Burlui.

Lt.col. Daniel-Marian Dragne este absolvent al Facultății de Pompieri și are o experiență de peste 15 ani în Arma pompierilor. Noul prim-adjunct desemnat este autorul a numeroase lucrări de specialitate și coordonatorul instrucțiunilor de pregătire a personalului din unitățile operative, publicate în 2013.

Anunțuri

Mulțumesc pentru vizită. Vă rugăm să lăsați un răspuns.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s