Accident rutier, după ce două TIR-uri și un autoturism s-au ciocnit

Două persoane au murit carbonizate  într-un accident rutier, după ce două TIR-uri și un autoturism s-au ciocnit și au luat foc

fotoCatastrofă pe centura Valcele-Apahida. Trei persoane au murit într-un accident rutier, după ce două T.I.R.-uri s-au ciocnit frontal iar la mijloc a fost prins un autoturism. La kilometrul 13 + 250 metri al acesteia, în apropierea localității Dezmir, din cauza unui accident rutier în care sunt implicate un autoturism și două ansambluri de vehicule formate, fiecare, din câte un autotractor și-o semiremorcă.

“Din primele informații reiese că în urma producerii acestui eveniment autoturismul și cele două ansambluri de vehicule s-au aprins și au ars în totalitate, iar din nefericire, toți cei doi conducători auto au rămas încarcerați în vehiculele pe care le pilotau” , transmite Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Poliţiştii spun că un T.I.R. a încercat să depăşească autoturismul, iar în acel moment s-a izbit frontal de un altul care circula regulamentar.

La fața locului se află poliția rutieră și lucrătorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență competenți teritorial, care iau măsuri pentru salvarea de vieți omenești, limitarea pagubelor, preîntâmpinarea producerii unor situații mai grave, fluidizarea traficului și efectuarea cercetărilor.

“Tuturor conducătorilor auto care tranzitează zona accidentului le recomandăm să aștepte în coloană, iar când traficul se va relua, să circule cu atenție sporită și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor” , Centrul Infotrafic

.

CURSUL EVENIMENTELOR

În fapt, un bărbat de 64 de ani din Gherla, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format din autotractor şi semiremorcă, pe D.N. Varianta Ocolitoare Cluj Est, pe raza comunei Apahida, în afara localităţii, din direcţia Vâlcele spre Apahida, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, întrând în coliziune frontală cu un alt ansamblu de vehicule.

Cel de al doilea ansamblu de vehicule, format la rândul său din autotractor şi semiremorcă, era condus regulamentar din direcţia Apahida spre Vâlcele, de un bărbat de 32 de ani din judeţul Maramureş.

În urma impactului, cabinele autotractoarelor s-au desprins şi au fost proiectate în afara părţii carosabile, în şanţul de colectare a apelor pluviale, aferent sensului de mers Apahida-Vâlcele.

În spatele ansamblului de vehicule care se deplasa spre Vâlcele, circula o autoutilitară, care nu ar fi păstrat distanţa de siguranţă faţă de vehiculele din faţa sa, intrând în coliziune faţă-spate cu acestea.

Autoutilitara a fost condusă de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Dej.

Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorilor celor două autotrenuri şi avarierea a cinci vehicule, care au fost cuprinse de flăcări, arzând în totalitate.

Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 203.000 lei.
Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs accidentul rutier.

.

.

Sursa: Newcluj, 23.04.2014,  http://www.newscluj.ro/foto-video-doua-persoane-au-murit-carbonizate-intr-un-accident-rutier-dupa-ce-doua-tir-uri-si-un-autoturism-s-au-ciocnit-si-au-luat-foc/

Anunțuri

Mulțumesc pentru vizită. Vă rugăm să lăsați un răspuns.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s