Salvare spectaculoasa la 7 m adancime

 

A căzut de pe bicicletă direct într-o groapă adâncă de 7 metri și lată de 1 m. Accidentul s-a întâmplat în duminica Floriilor, pe o stradă din Grădiște, în apropierea liniilor de tren. Țipetele lui au fost auzite de localnicii care au și sunat după ajutor.

foto Vasile Obsitos

Misiunea pompierilor a fost foarte grea, dar din fericire bărbatul era conștient și a reușit să-și ghideze salvatorii. Cu ajutorul unui scripete, după câteva zeci de minute victima a fost scoasă afară din groapă și transportată la spital pentru investigații.

Cele șase linii de cale ferată aflate la marginea cartierului arădean, pe strada Partizanilor se află în apropierea locuințelor și se intenționa montarea de panouri fonice pentru a diminua zgomotul produs de garniturile de trenuri. Au fost săpate 50 de gropi pentru montarea acestor panouri, dar spun localnicii nu sunt prea bine semnalizate. Pentru cei din zonă, gropile unele chiar înconjurate de bandă de plastic, reprezintă un real pericol pentru copii. După acest accident, politiștii au demarat și ei o anchetă pentru a stabili cine a săpat gropile și dacă au fost semnalizate corespunzător.

.salvare la adancime adancime

Sursa: Arad online 13.04.2014, http://www.aradon.ro/salvare-spectaculoasa-de-la-7-m-adancime/1405926

Anunțuri

Mulțumesc pentru vizită. Vă rugăm să lăsați un răspuns.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s