Un angajat al Det. de Pompieri din Viseu de Sus s-a impuscat mortal cu o arma de vanatoare

 

Un angajat al Detasamentului de Pompieri din Viseu de Sus a fost descoperit fara viata, aceasta dimineata, 15 februarie, in propria locuinta. Barbatul a fost gasit de colegii sai, care l-au cautat la domiciliu dupa ce dimineata nu s-a prezentat la munca. El s-a impuscat in inima cu o pusca de vanatoare pe care o detinea legal.

Barbatul avea 47 de ani, iar noaptea trecuta a participat la petrecerea de majorat a fiului sau, care a fost organizata la o pensiune din localitate.

O echipa complexa formata din criminalisti, procurori si reprezentanti ai Serviciului Arme, Explozibili si Substante Periculoase se indreapta acum catre Viseu de Sus, potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Maramures. Viorica Marincas, comisar-sef IPJ Maramures, a declarat ca angajatul ISU detinea legal arma de vanatoare.

Potrivit unui comunicat al ISU Maramures, barbatul a fost gasit decedat de catre colegii sai, care l-au cautat acasa dupa ce nu s-a prezentat la munca in aceasta dimineata.

„Un subofiter al Sectiei de Pompieri Viseu de Sus, din cadrul I.S.U. “Gheorghe Pop de Basesti” al judetului Maramures, a fost gasit decedat, in locuinta sa, in dimineata zilei de sambata, 15.02.2014. Subofiterul a fost gasit de catre cadre ale subunitatii, care l-au cautat la domiciliu, pentru ca nu se prezentase la serviciu in aceasta dimineata”.
Primele cercetari indica faptul ca ar fi vorba despre o sinucidere, se aratat in documentul citat. “Din primele cercetari, reiese ca victima s-ar fi impuscat in zona inimii, cu o arma de vanatoare, proprietate personala, detinuta legal. Subofiterul avea 47 de ani, iar la testarile psihologice obligatorii a fost gasit apt pentru serviciu. Victima avea doi copii, de 13 si 18 ani si divortase in anul 2013”.

Subofiterul din cadrul Detasamentului de Pompieri din Viseu de Sus a lasat si un bilet de adio in care si-a motivat gestul. Cazul a fost preluat de catre Parchetul Militar Oradea, iar un procuror este astepta sa ajunga la Viseu de Sus.

Sursa: http://www.emaramures.ro, – 15.02.2014

http://www.emaramures.ro/Stiri/93930/ACTUALIZARE-2-SINUCIDERE-Un-angajat-al-Detasamentului-de-Pompieri-din-Viseu-de-Sus-s-a-impuscat-mortal-cu-o-arma-de-vanatoare-

Mulțumesc pentru vizită.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.