Traian Băsescu, despre accidentul aviatic din Apuseni

 

Președintele Traian Băsescu a vorbit, marți seară, în cadrul emisiunii ”Sub semnul îmtrebării” de pe B1 TV, despre accidentul aviatic din Apuseni, afirmând că Guvernul avea date cu privire la locul prăbușirii de la radarele armetei.

Guvernul avea informații de la radarele armatei. Informația cu privire la prăbușirea avionului a existat. Și ei au scăpat-o în presă. Cu ușurință au putut aprecia unde s-a prăbușit. Ei au vrut să comunice, dar li s-a spus că nu e nevoie de intervenția lor”, a declarat șeful statului.

.

Victor ponta avea un rol vital. El trebuia să convoace comandamentul de la Ministerul de Interne. Lașitate, lipsă de răspundere”, a calificat președitnele acțiunile Guvernului și a primului ministru.

”Prăbușirea unui avion poate fi calificat drept dezastru național”, a mai pus Băsescu.

”STS primește de la operator un cod pe care îl trimite la ISU și ISU scoate acea hartă. Mediatic, Guvernul a reusit sa discreteze un serviciu care nu avea nicio vina”, a subliniat el.

”România, prin operatorii de telefonie, nu poate localiza pozitia. A fost o lege de acest gen in Parlament, dar au spus ca vrea statul sa ne asculte”, a continuat Traian Băsescu.

Sursa: B1TV Chanal – 11.02.2014

http://www.b1.ro/traian-basescu-despre-accidentul-aviatic-din-apuseni-guvernul-avea-informa-ii-de-la-radarele-armatei-li-s-a-spus-ca-nu-e-nevoie-de-interven-ia-lor-75676.html

Anunțuri

Mulțumesc pentru vizită. Vă rugăm să lăsați un răspuns.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s