Premierul Victor Ponta: “Șeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi-a făcut datoria!”

Video

.http://www.digi24.ro/Media/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/V+Ponta+catre+angajatii+MAI+O+sa+va+apar+impotriva+oricui+Uitati

„O sa vă apăr cu toate forțele și împotriva oricui va veni să generalizeze lucruri care nu au funcționat. În niciun caz vina nu aparține structurilor Ministerului de Interne, ci altor structuri, care și-au asumat această vină. Să vă vedeți de misiuni, aveți în continuare încrederea și sprijinul meu, aveți la conducere în acest moment un ministru interimar care știe cum funcționează ministerul, care sunt mecanismele de autoritate. Vreau să vă continuați activitate, dacă au fost lucruri care nu au funcționat foarte bine, atunci împreună cu Gabriel Oprea, Raed Arafat și reprezentanții ministerului ne apucăm chiar de azi să îmbunătățim procedurile”, a spus Victor Ponta.

„Oamenii din teren și-au făcut mereu datoria și nu o să accept de la nimeni să vorbească despre reprezentanții Ministerului de Interne altfel decât așa cum merită, în termeni laudativi. Uitați-vă mai puțin la televizor, asta e treaba oameniior politici, voi aveți de salvat vieți și de făcut ca societatea să meargă în continuare în mod obișnuit. S-au asumat răspunderi, chiar dacă uneori nu era vorba de vinovăție. Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență și-a făcut datoria. Dacă li s-ar fi spus oamenilor unde să caute, lucrurile arătau altfel”, a subliniat el.

Sursa: Digi24, 24.01.2014

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/V+Ponta+catre+angajatii+MAI+O+sa+va+apar+impotriva+oricui+Uitati

Anunțuri

Mulțumesc pentru vizită. Vă rugăm să lăsați un răspuns.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s