Încă un înger s-a ridicat la cer!

În urmă cu câteva luni plt.adj.şef. MARIAN DAVID pompier  Constanța avea nevoie de sange, el însuși a salvat  nenumarate vieti; acum asteapta ca lui sa-i fie salvata propria viata!

Acesta a  suferit  o afecţiune foarte gravă, fiind internat în Secţia de Oncologie a Spitalului Clinic Judeţean Constanţa.

Din păcate în 16.10.2013 acesta s-a stins… Răpus de boală și de neajunsurile unei vieți parcă nedrepte cu el, salvator de vieți. Rămân o amintire. O amintire vie pentru oamenii a căror vieți le-au salvat, o amintire fierbinte și dureroasă pentru familie, prieteni și camarazii de luptă.

Rămâne un înger care s-a ridicat la cer: plt.adj.șef Marian David. A plecat prea devreme dintre noi, răpus de o boală cumplită, la doar 45 de ani. A lucrat ca pompier de 22 ani, în ultimii 12 ani activând în cadrul echipajului pentru descarcerare. A scos din ghearele morţii sute de oameni, fără să ceară nimic. Acum s-a stins. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

[Imagine: 984085_554334617951389_1494991262_n.jpg]

Redăm mai jos mesajul copleșitor pe care colegii săi l-au scris la aflarea dureroasei vești a morții sale:

“Plt.adj.şef. Marian David a plecat mult prea devreme dintre noi. Un Înger s-a ridicat la cer! Bătrânii au o vorba: “De când ne naştem, suntem datori cu o moarte…”. Dar când scadenţa vine prea devreme, iţi vine să strigi că “NU ESTE CORECT”. Din păcate camaradul nostru Marian David “Cabanos”, în vârsta de 45 de ani, a pierdut lupta nedreaptă cu boala nemiloasă şi perfidă.

Marian a fost pompier 22 ani şi a activat în cadrul echipajului pentru descarcerare SMURD Constanta 12 ani. Practic şi-a dedicat existenţa protejării semenilor săi şi, ani de zile, a scos din ghearele morţii sute de oameni, fără să ceară nimic. Însă viaţa cere viaţă în schimb. Deşi a salvat nenumarate vieti, viaţa lui nu a mai putut fi salvată. Un om care merita mult mai multe de la viaţă , dar care a plecat mult prea devreme.

Acum Marian ne zâmbeste de sus, dintre îngeri. O pierdere enorma pentru familie, prieteni, colegii de la ISU “Dobrogea” Constanta şi pentru societate.

Noi îl plângem, dar cerul îi zambeste şi îi spune ”Bun venit, Mariane!” Un înger pe pământ care acum zboară cu îngerii in ceruri. Nouă însă, celor care am rămas pe pământ, ne va fi teribil de dor de el! Urma minunată care a lăsat-o aici pe pământ, nu se va şterge curând. Zâmbetul lui cald, ne va urmări. Dumnezeu sa te odhineasca în pace si….. vei ramane mereu in gândurile noastre… “Cabanos” CEL PLIN DE VIATA !!! MARIAN, ODIHNEŞTE-TE ÎN PACE ! ŞTIM CĂ, DE ACOLO DE SUS, NE PRIVEŞTI! NU TE VOM UITA NICIODATĂ CAMARADE!”

 

Anunțuri

Un comentariu

Mulțumesc pentru vizită. Vă rugăm să lăsați un răspuns.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s