Concursurile pompierilor profesioniști, etapa finală – 2013

Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă – etapa finală 2013.

Sursa: I.G.S.U.

În perioada 04 – 06 septembrie a.c., în judeţul Bacău, cei mai buni pompieri militari din ţară se confruntă în cadrul etapei finale a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă – ediţia 2013.

[Imagine: untitled.jpg]

Organizarea concursului din acest an i-a revenit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) al judeţului Bacău, serviciul profesionist situat pe primul loc la ediţia din anul 2012, prin demonstrarea, în calitate de echipă, a abilităţilor solicitate de probele la care au participat.

Lupta pentru titlul de campioni se desfăşoară între loturile inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă ale judeţelor Bacău (câştigătorii competiţiei din anul precedent), Timiş, Bihor, Sibiu, Mureş, Mehedinţi, Călăraşi, Neamţ, Iaşi, Suceava, Botoşani şi al municipiului Bucureşti, învingătorii urmând a fi aleşi în urma timpilor pe care îi vor obţine la următoarele probe: „Scara de fereastră”, „Pista cu obstacole pe 100 de metri”, „Ştafeta 4X100 metri” şi „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”.

Prezent la festivitatea de deschidere a evenimentului, ce a avut loc ieri, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel dr. Ion Burlui, a menţionat: “Probele […]izvorăsc din activitatea practică vis-a-vis de mânuirea accesoriilor, la înălţime, în spaţii înguste. Str. Banu Dumitrache nr. 46, sect. 2, Bucureşti

Acestea, vin să demonstreze abilităţile servanţil care participă la intervenţii, departajându-i pe concurenţi şi în funcţie de ceea ce au făcut în mod real la intervenţii. Apreciez modul în care este organizată activitatea […] în primul rând din perspectiva instituţiilor publice care sunt apropiate faţă de ISU Bacău, lucru pe care îl consider firesc […]în ajutorul celor mulţi, al cetăţenilor, care nu aşteaptă de la noi decât un singur lucru, şi anume să putem să răspundem prezent atunci când ei au nevoie de noi. Urez succes tuturor concurenţilor!”

Anunțuri

Mulțumesc pentru vizită. Vă rugăm să lăsați un răspuns.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s