Incendiu la o fabrică de vopseluri din Slatina

Incendiul din localitatea Slatina, judeţul Olt a fost lichidat

Sursa:  I.G.S.U. 13.08.2013

Peste 40 de pompieri militari au fost angrenaţi în această dimineaţă în misiunea de localizare şi stingere a incendiului izbucnit la un operator economic din localitatea Slatina, judeţul Olt. 
La faţa locului, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Olt a mobilizat pompierii militari din trei secţii de intervenţie, cărora le-au venit în sprijin efectivele a patru servicii private pentru situaţii de urgenţă aparţinând operatorilor economici din raza platformei industriale. Incendiu care se manifesta la acoperişul depozitului de materiale a fost lichidat în  totalitate în jurul orei 09.20. 

.


Pentru stingerea incendiului echipajele serviciilor profesioniste pentru situaţii de  urgenţă au acţionat cu şase autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autoscară mecanică, o autospecială SMURD şi patru autospeciale de stingere aparţinând SPSU, sub conducerea inspectorului şef al ISU Olt. 
Cauza probabilă de producere a incendiului şi împrejurările determinante vor fi  stabilite de către o comisie complexă interinstituţională constituită în acest sens

Anunțuri

Mulțumesc pentru vizită. Vă rugăm să lăsați un răspuns.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s